Про концентрати – ароматизатори та купажі

Концентрати / ароматизатори для алкоголю, горілки, самогону – це спеціальний набір харчових компонентів, запашних речовин (натуральних та ідентичних натуральним та барвників) призначені для швидкого ароматизування та придання натурального кольору алкогольного напою.

Вже давно не секрет, що більшість українських та закордонних виробників коньяків, віскі, рому, джина використовують у своїй діяльності концентрати – ароматизатори для виробництва своєї продукції однак залишаються і ті хто у своїй діяльності використовують природні компоненти для виробництва алкоголю шляхом зброджування природніх продуктів.

Наші фахівці Dusercha розробляють купажі для виробництва коньяків, віскі, рому, джину, текіли, лікерів та іншого ряду алкогольних напоїв із харчових компонентів, запашних речовин (натуральних та ідентичних натуральним). Крім того наші фахівці Duserha спільно із Wolt Greyds tehnologic розробляють купажі для підприємств які займаються виробництвом алкогольних напоїв із натуральної сировини шляхом зброджування природніх продуктів та дистиляції для отримання фруктових, зернових спиртів які в подальшому витримуються у дубових бочках.

Природні купажі алкогольних напоїв виводяться шляхом зброджування природніх продуктів (фруктових та зернових браг), дуже довгий і технологічний процес метою якого є отримання ідеального алкогольного напою (коньяку, кальвадосу, віскі, сливовиці, грушівки, яблунівки ті інш.) з незабутніми смаковими, після смаковими якостями та характеристиками які в подальшому, як правило витримуються у дубових бочках з метою отримання свого природнього кольору та не перевершеного смаку.

Такі крафтові купажі – рецепти можна придбати за попередньою домовленістю, після дегустації алкогольного напою та отримати повний технологічний рецепт – цикл по виробництву того чи іншого алкогольного напою зв’язавшись із нашими менеджерами.

 

Всі концентрати виготовляються відповідно до ТУ У 10.8-3092607470-001:2023

УКНД 67.040

ДКПП 10.89.19